POȚI LINIȘTI RAPID UN BEBELUȘ AGITAT CU SUZETA POTRIVITĂ?

POȚI LINIȘTI RAPID UN BEBELUȘ AGITAT CU SUZETA POTRIVITĂ?
Cele mai în trend accesorii pentru copii - Suzetele BIBS

Cuprins:
1. Ce au în plus suzetele BIBS?
2.
Materialele din care sunt confecționate suzetele BIBS sunt sigure?
3. Cum aleg mărimea corectă a suzetei?
4. Ce modele de suzete BIBS pot găsi?
5.
Cum am grijă de suzeta bebelușului?


            Suzetele sunt la fel de înrădăcinate în istorie pe cât sunt de controversate. Utilizarea suzetei este foarte răspândită în rutina actuală de creștere a copiilor, iar un studiu canadian recent ne spune că până la 84% dintre sugari folosesc o suzetă cel puțin o parte din timp. Beneficii clare sunt observate în cazul utilizării suzetei în timpul autocalmării bebelușului și al suptului non-nutritiv. În orice caz, pentru orice mămică suzetele pot fi salvatoare, dar este greu de știut pe care o va prefera bebelușul tău. Ceea ce înseamnă că probabil va trebui să încerci câteva pentru a găsi tipul pe care micuțul tău îl iubește. Așadar, de unde să începi? Care sunt cele mai bune suzete, dar și cele mai în trend, pentru că și aspectul contează, nu?
            Printre cele mai preferate mărci de suzete în rândul mămicilor, dar mai ales al bebelușilor se află suzetele BIBS. De ce? Au un design simplu, minimalist, vin într-o gamă largă de culori și, cel mai important, sunt realizate din material NON-TOXICE. Atât variantele din silicon, cât și cele din latex sunt din materiale care NU SUNT TRATATE CHIMIC, deci sunt SIGURE pentru bebeluș.
            Pentru că au devenit foarte celebre în rândul produselor pentru bebeluși și copii, brandul danez BIBS a lansat patru game de suzete BIBS: couture, colour, de lux și supreme, pentru a satisface toate gusturile și nevoile bebelușilor și părinților, având la bază principiul NON TOXIC al materialelor din care sunt fabricate.
            Înainte de a vedea cele patru sub-categorii ale suzetelor BIBS, , haideți să aflăm ce anume face suzetele BIBS speciale?
1. Ce au în plus suzetele BIBS?
Suzetele BIBS se află printre primele alegeri ale mămicilor. Ce diferențiază suzetele BIBS de alte modele de pe piață? Ei bine, suzetele BIBS au tetina în formă de cireașă (imitând un mamelon natural), astfel bebelușul va avea parte de o experiență firească în momentul folosirii acesteia. Mai mult decât atât, suzeta BIBS nu lasă urme pe fața bebelușului și vine într-o selecție uimitoare de culori.

2. Materialele din care sunt confecționate suzetele BIBS sunt sigure?
Compania daneză mizează în primul rând pe siguranța bebelușului, deci suzetele BIBS sunt realizate din cauciuc natural și sunt biodegradabile. Suzetele BIBS vin în două variante, din latex sau din silicon. Diferența? Siliconul este mai ferm decât latexul, așa că suzetele din silicon sunt mai solide și de lungă durată și nu se vor strica la fel de repede ca cele din latex. Însă, indiferent ce variantă veți alege, să nu uităm că AMBELE VARIANTE sunt realizate din cauciuc natural 100% fără BPA și PVC și îndeplinesc standardul EN 1400 + A2, deci siguranța bebelușului va fi asigurată.

3. Cum aleg mărimea corectă a suzetei?
Suzete BIBS vin în două variante de mărimi: pentru bebeluşii între 0-6 luni și pentru cei între 6-18 luni, în funcţie de perioada când vă hotărâţi să introduceţi suzeta în rutina bebeluşului dumneavoastră puteți alege mărimea potrivită  după numărul de luni.
ATENŢIE! Tetina suzetei fiind realizată 100% din materiale naturale, aceasta se flexează, îşi modifică forma şi volumul pe măsura utilizării, de aceea se recomandă să fie înlocuită la o perioadă de 2 luni!

4. Ce modele de suzete BIBS pot găsi?
Cum am amintit mai sus, cei de la BIBS au gândit patru colecții de suzete care se diferențiază prin design. Toate sunt realizate din materiale non toxice, diferența constă în aspectul suzetei, care vine în game variate de culori.

BIBS COLOUR
BIBS Colour este un model cu un design clasic. Ce este particular liniei BIBS Colour este gama extrem de largă de culori din care puteți selecta. Sunt accesibile ca preț și le puteți asorta cu diverse ținute pe care le alegeți pentru bebelușul dumneavoastră. Tetina modelului BIBS Colour redă forma mamelonului natural, fiind în formă de cireașă.


BIBS COUTURE
BIBS Couture au un design mai elegant, ce imită aripile de fluture. Acest model se potrivește ținutelor mai sofisticate. Sunt asemănătoare variantei BIBS Supreme. Diferența dintre BIBS Couture și BIBS Supreme constă în finisajele design-ului și faptul că BIBS Couture sunt modele de suzete ortodontice. Ce face o suzetă ortodontică? Adică tetina acesteia este creată pentru a reduce presiunea aplicată pe maxilar în timpul utilizării suzetei, prevenind astfel deformarea maxilarului.


BIBS SUPREME
BIBS Supreme păstrează design-ul de fluture al modelului BIBS Couture, însă se diferențiază prin tetină. BIBS Supreme au tetina plată. Ce face tetina plată? Tetina plată reduce cu până la 90% presiunea pe dinți și pe maxilar. Ea este foarte mică și lasă liber spațiul necesar dezvoltării armonioase a danturii și maxilarelor. Culorile pentru gama BIBS Supreme sunt mai complexe, iar modelul aripilor de fluture este mai bine definit. Adesea mămicile aleg acest model nu doar din motive medicale, ci și pentru evenimentele speciale din viața bebelușului, pentru ședințele foto sau pentru a-și răsfăța micuțul.    


BIBS DE LUX
BIBS de Lux este cel mai minimalist model din gama BIBS. Un model foarte apreciat și căutat pentru că are la baza modelul BIBS Colour. BIBS de Lux are un design simplu, versatil și gama de culori este foarte lărgită, de la culori pastelate, până la tonuri vii. Tetina modelului BIBS de Lux este în formă de cireașă și imită mamelonul natural.


5. Cum am grijă de suzeta bebelușului?
Să nu uităm că igiena suzetei este esențială. Noi recomandăm un process simplu și rapid de sterilizare a suzetei, pe care îl puteți urmări pas cu pas: Curățați și sterilizați suzeta înainte de fiecare utilizare, așezând suzeta într-un bol curat. Turnați apă clocotită peste aceasta și lăsați-o să stea în apă fierbinte timp de 5 minute. Scoateți suzeta din castron și lăsați-o să se usuce. Datorită orificiului de aerisire, apa poate pătrunde în cauciucul suzetei. Pentru a îndepărta apa, pur și simplu strângeți ușor suzeta. Nu folosiți cuptorul cu microunde, detergentul sau mașina de spălat vase pentru sterilizare, deoarece acestea vor rupe materialul natural din care este realizată tetina.  

Nu putem contesta faptul că cei de la BIBS oferă o gamă largă de opțiuni, potrivite pentru toate buzunarele și toate gusturile. Ceea ce nouă ne place enorm la gama BIBS este că suzetele sunt realizate 100% din materiale NON-TOXICE, design-ul lor este foarte bine gândit și nu duce lipsă de stil.
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!