Bibs Colour

Afiseaza: 1-48 din 99 produse

 Filtre

În magazinul online Melvelo, puteți găsi o gamă variată de suzete Bibs Colour, disponibile în peste 50 de culori diferite. Aceste suzete sunt ideale pentru confortul și siguranța bebelușului dumneavoastră și sunt recomandate de pediatri pentru a sprijini alăptarea naturală. Da, într-adevăr, poate fi deosebit de utilă pentru bebelușii care trec de la alăptat la hrănire cu biberonul, deoarece poate face tranziția mai ușoară.

Tetina suzetei a fost proiectată să imite forma sânului/mamelonului și suzele sunt disponibile în trei dimensiuni: 0-6 luni, 6-18 luni și 18+. Forma suzetei este orientată spre exterior pentru a atinge cât mai puțin pielea bebelușului și a nu cauza iritații în jurul guriței. Tetina suzetei permite fluxul de aer prin intermediul mai multor orificii de aerisire, iar suzeta are o formă rotundă, perfectă pentru utilizarea în timpul zilei.

Firma Bibs, inființată în 1978, are o istorie de peste 40 de ani în fabricarea de suzete. aceste suzete din cauciuc 100% natural ( latex ), au un material moale și flexibil cu o tetină de culoarea mierii, considerată cea mai iubită de către mămici datorită designului său clasic si minimalist. Toate suzetele sunt 100% PVC, BPA și Phthalate Free, astfel încât să puteți avea încredere că alegeți un produs sigur pentru bebelușul dumneavoastră.

Și, în plus, aceste suzete sunt accesibile la preț, astfel încât să puteți achiziționa mai multe culori pentru a le combina cu îmbrăcămintea bebelușului dumneavoastră.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!