🚚 Ai transport GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI ✅

Couture

Afiseaza: 1-14 din 14 produse

 Filtre
Categoria de suzete Bibs Couture din magazinul online Melvelo oferă produse de cea mai înaltă calitate, cu un design premium. Mamelonul lor ortodontic este curbat în partea de sus pentru a se potrivi perfect în gura bebelușului și are un vârf înclinat pentru o plasare ușoară. Deoarece mamelonul nu este simetric, suzeta trebuie poziționată corect în gura bebelușului. Scutul suzetei a fost special proiectat pentru a semăna cu un fluture, astfel încât să fie ușor de văzut în ce direcție ar trebui să se întoarcă suzeta pentru a se asigura că este poziționată corect. Partea superioară curbată promovează o tehnică de sugere a limbii similară celei din timpul alăptării, ceea ce înseamnă că bebelușul poate suge suzeta într-un mod natural și confortabil. Vârful înclinat înseamnă că bebelușul nu trebuie să suga atât de tare pentru ca suzeta să se aplatizeze în interiorul gurii, ceea ce poate face sugerea mai ușoară și mai confortabilă pentru bebeluș.

Scutul suzetei este proiectat cu grijă, cu găuri mari pe fiecare parte pentru a asigura un contact minim cu pielea sensibilă și delicată din jurul gurii bebelușului. Acest lucru înseamnă mai puține șanse de acumulare de umiditate din salivă, care poate provoca erupții cutanate și pete dureroase. Suzetele sunt disponibile în două dimensiuni: 0-6 luni  și 6-18 luni (6+) din silicon alimentar sau latex natural. Latexul este un material moale și flexibil, cu o tetină de culoarea mierii, în timp ce siliconul alimentar este un material transparent mai ferm. Ambele materiale sunt sigure și pot fi utilizate în siguranță de către bebeluși, însă depinde de preferințele individuale ale fiecărui bebeluș care dintre ele este mai potrivit.


Culori diverse pentru fetițe și băieți, astfel încât părinții să poată alege opțiunea care le place cel mai mult bebelușului lor. De asemenea, există și o suzete fosforescente vizibile noaptea. Scutul suzetei este realizat din material 100% sigur, fără BPA, PVC și ftalați, astfel încât părinții să poată avea încredere că suzeta lor este sigură pentru bebelușul lor. În concluzie, suzetele Bibs Couture din magazinul online Melvelo sunt o alegere excelentă pentru părinții care doresc să ofere bebelușilor lor suzete de înaltă calitate, cu un design premium și cu un scut special proiectat pentru confort și siguranță.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!