DESPRE ZEIŢA FRIGG, GRIJA CELOR MICI ŞI PRODUSUL IDEAL

DESPRE ZEIŢA FRIGG, GRIJA CELOR MICI ŞI PRODUSUL IDEAL
Suzetele FRIGG – combinaţia dintre siguranţă, sustenabilitate şi confort
            Una dintre dificultăţile vieţii de părinte este încercarea de a fi mereu la curent cu toate informaţiile care vizează produsele pentru bebeluşi. Pornind de la hrană, îmbrăcăminte, până la accesorii, toate acestea alcătuiesc o nouă lume, destul de complexă, care fără o sursă de informare bună poate fi confuză şi greu de parcurs.
            Odată cu rolul de părinte, pe lângă sentimentele frumoase de bucurie şi entuziasm, apar şi foarte multe întrebări, precum: pot folosi sau nu o suzetă pentru copilul meu acum?  În caz afirmativ, de aici va începe avalanşa de necunoscute: cum alegem o suzetă în mod corect, care sunt diferitele forme de tetine și diferențele dintre materiale, cum sunt suzetele din latex natural sau cele din silicon. Dacă şi dumneavoastră vă aflați în aceeași situaţie, am pregătit acest articol simplu şi uşor de parcurs, care vă va ajuta să clarificați puţin lucrurile și să reuşiti să vă informaţi corect pentru copilul dumneavoastră cu privire la alegerea suzetei.

Ce se află cu adevărat în componenţa suzetelor FRIGG? 
            O suzetă FRIGG este alcătuită din trei elemente: tetina, scutul și mânerul.
            Suzetele pentru bebeluși pot fi fabricate din diverse materiale. Aceste materialele sunt importante atât din punct de vedere al siguranței pentru bebeluș, cât și din punct de vedere al impactului lor asupra mediului, de aceea este ESENŢIAL să ştiţi exact din ce este compusă suzeta pe care doriţi să o achiziţionaţi.
            Suzeta FRIGG recomandată de noi este o suzetă care folosește DOAR materiale naturale. Pentru suzetele FRIGG tetinele vin în două variante: tetine fabricate din latex 100% natural și tetine fabricate din silicon 100% natural. Ambele variante NU conţin BPA (un compus sintetic utilizat la fabricarea rășinilor epoxidice și a altor polimeri). Deci, indiferent de varianta de tetină pe care o alegeți,  bebeluşul dumneavoastră NU va intra în contact cu materiale tratate chimic sau produse ce îi pot afecta sănătatea.
            Diferența dintre latex și silicon? Este simplă. Siliconul este mai ferm decât latexul, are o durabilitate mai mare, în schimb latexul este o idee mai moale și mai elastic.  Subliniem faptul că în cazul suzetelor FRIGG pe care le recomandăm AMBELE VARIANTE sunt realizate din materiale 100% naturale și nu sunt tratate chimic.
Suzete Frigg pentru bebe
Forma suzetei – cum alegem suzeta perfectă pentru bebeluşul nostru?
            Există trei tipuri de tetine ale suzetelor: tetina ortodontică, tetina rotundă (sau în formă de cireaşă) şi tetina cu formă simetrică.  Ca să le comparăm între ele şi să vă faceţi o idee rapid, tetina ortodontică are partea de jos aplatizată și partea de sus rotunjită şi se utilizează pe măsură ce apar dinții de lapte și, în cele din urmă, lasă loc dinților de adult. Tetina rotundă este asemănătoare cu forma celor mai multe tetine pentru biberon şi NU imită un mamelon natural. În cele din urmă, tetina cu formă simetrică este cea care imită mamelonul natural al sânului şi oferă cel mai mare confort bebeluşului. Suzetele FRIGG au tetină simetrică şi oferă un confort natural şi o experienţă cât mai firească bebeluşului dumneavoastră.
            De asemenea, creatorii suzetelor FRIGG au acordat o atenţie sporită şi formei suzetei. Forma suzetelor FRIGG este orientată spre exterior, pentru a atinge cât mai puțin posibil pielea bebelușului și a nu crea iritații în jurul guriței acestuia. Tetina suzetei permite şi trecerea fluxului de aer, fiind echipată cu două orificii de aerisire.

Cum selectăm mărimea CORECTĂ pentru suzeta bebeluşului?
            Dacă în privinţa a CUM şi DIN CE sunt realizate suzetele FRIGG am lămurit aspectele, urmează să aflăm CARE este mărimea corectă a suzetei pentru bebeluşul nostru. Ei bine, acest lucru este extrem de simplu: suzetele FRIGG sunt disponibile în două dimensiuni, pentru bebeluşii între 0-6 luni și pentru cei între 6-18 luni, în funcţie de perioada când vă hotărâţi să introduceţi suzeta în rutina bebeluşului dumneavoastră puteți alege mărimea potrivită în după numărul de luni.
ATENŢIE! Tetina suzetei fiind realizată 100% din latex natural, aceasta se flexează, îşi modifică forma şi volumul pe măsura utilizării, de aceea se recomandă să fie înlocuită la o perioadă de 2 luni!
Marimi suzete Frigg Latex
Latex
Marimi suzete Frigg Silicon
Silicon
 
Suzeta FRIGG trebuie sterilizată?
            DA! Suzetele FRIGG trebuie sterilizate înainte de utilizare. Bebelușii prematuri și bebelușii de până la 3 luni au nevoie de o curățare mai minuțioasă și frecventă a suzetei, față de bebelușii cu vârste de peste 3 luni. Prin urmare, suzeta trebuie curățată mai des atunci când copilul are sub 3 luni.
Cum se sterilizeaza suzetele
Diferenţa dintre suzetele BIBS şi suzetele FRIGG
            Suzetele FRIGG sunt produse în Danemarca, iar pe lângă tehnologia ce vizează confortul bebeluşului şi siguranţa sa în ceea ce priveşte sănătatea, ceea ce au în plus suzetele FRIGG este design-ul scandinav, elegant care vine într-o gamă largă de culori, cu marginile festonate care imită petalele delicate ale florilor (le poţi cumpăra de pe melvelo.ro).
            Şi pentru că acest articol are la bază cel mai frumos lucru din viaţa de părinte – copiii – nu putem să nu evidenţiem şi povestea din spatele numelui FRIGG, povestea din care s-a inspirat compania daneză în realizarea produsului.
             În mitologia nordică, zeița Frigg era asociată cu înțelepciunea, așa că, nu este de mirare că Frigg a fost numită și zeița mamelor, fiind des privită drept o zeiţă iubitoare și grijulie. Ea își prețuia copiii și căuta să-i protejeze cu orice preț, asemenea oricărei mame.
            Inspirați de poveștile ei a apărut linia de produse pentru bebeluși create pentru a se integra perfect în stilul de viaţă al oricărei mame, un stil de viaţă plin de IUBIRE pentru copilul său.
 
Postarea urmatoare

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!