Accesoriile pentru suzete de la Mushie - practice, non-toxice și elegante

Accesoriile pentru suzete de la Mushie - practice, non-toxice și elegante
La o primă impresie, unele articole pentru bebeluși, precum accesoriile pentru suzete, par niște detalii care nu sunt neaparat necesare. Însă, utilitatea lor poate fi incredibilă! Dacă v-ați întrebat vreodată ce rol au accesoriile pentru suzete, haideți să aflăm cum îi pot fi de folos bebelușului și cum pot ușura viața părinților.

Tipuri de lănțișoare pentru suzete și de ce sunt utile?
Există mai multe tipuri de lănțișoare pentru suzete pentru care optează părinții. Cel mai tipic model este realizat fie dintr-un șnur din țesătură, fie din mărgele, care are la capăt o clemă metalică, ce se atașează de hainele bebelușului, fiind ușor de găsit de către micuț (și de către părinte, de asemenea).  Aceste lănțișoare pentru suzete nu au fost atât de populare și dorite până nu de mult, când cei de la compania daneză Mushie au reușit să creeze un accesoriu foarte elegant și practic, care a devenit rapid popular în alegerile părinților pentru bebelușii lor.
Lănțișoarele pentru suzete de la Mushie sunt realizate fie din perle de silicon, fie dintr-un amestec de perle din lemn de fag și silicon, ceea ce le conferă un dublu rol. Lănțișoarele pentru suzete Mushie pot fi și o jucărie ușor de mestecat atunci când celui mic îi ies dinții.  Șnurul nu este la fel de lung ca la alte mărci, așa că nu vor încurca mersul unui bebeluș care face primii pași, sau a unui copil care deja a început să meargă. Clema împiedică suzeta să cadă pe podeaua murdară, să se piardă sau să fie aruncată pe jos atunci când bebelușul este în cărucior.
 


Din ce sunt fabricate lănțișoarele pentru suzete?
Lănțișoarele pentru suzete de la Mushie au perlele de silicon fabricate din silicon de calitate superioară, fără BPA. Sunt 100% non-toxice, inodore și fără plumb. Perlele din lemn sunt naturale și ecologice și nu sunt tratate chimic. Clema metalică este, de asemenea, fără plumb, iar șnurul de nailon este foarte rezistent și nu dezvoltă mucegai.

Asortarea lănțișorului suzetei la culoarea suzetei și la ținuta bebelușului
Culorile alese de Mushie pentru acest accesoriu ne surprind plăcut, ca de fiecare dată! Nuanțele sunt diverse, pastelate și se potrivesc de minune cu suzetele Bibs sau Frigg.
Părinții caută să își îmbrace bebelușii cu cele mai drăguțe și mai actuale ținute și să aleagă și accesoriile în ton cu acestea. Un mod foarte des întâlnit și de succes de a accesoriza ținutele este de a asorta lănțișorul și suzeta bebelușului cu hainele acestuia în fiecare zi. Părinții investesc în lănțișoare de culori diferite, neutre, strălucitoare sau în culorile fiecărui sezon și le asortează cu look-ul bebelușului.


Un alt accesoriu indispensabil: protecția pentru suzetă
Cei de la Mushie au realizat un alt accesoriu care din momentul lansării a devenit de nelipsit din trusa oricărui bebeluș: protecția pentru suzetă. Protecția pentru suzetă are două componente principale: spațiul de depozitare a suzetei, îndeajuns de încăpător pentru trei suzete, și o curea robustă care se poate agăța de cărucior, geantă, mână sau orice alt obiect pe care trebuie să îl aveți la dispoziție. Protecția de suzetă Mushie este realizată din silicon fără BPA, deci este non-toxică.
Ceea ce face protecția pentru suzete indispensabilă este faptul că protejează suzetele sterilizate până la a fi folosite, poate depozita ORICE marcă sau model de suzete și poate fi un mini-depozit în care să păstrați suzetele bebelușului pentru a le avea la îndemână.


Cum se curăță și se păstrează lănțișorul și protecția pentru suzetă?
Lănțișorul pentru suzetă:
• Se spală manual cu apă, săpun și mișcări blânde
• NU trebuie introdus în mașina de spălat vase
• NU trebuie introdus în niciun fel de sterilizator
• NU se scufundă în apă pentru o perioadă lungă de timp
Protecția pentru suzetă:
• Se poate spăla atât manual, cât și în mașina de spălat vase
Compania daneză Mushie a dorit realizarea unor produse esențiale, sigure și frumoase pentru bebeluși și copii. Cu atât de multe opțiuni (și în plus, elegante), merită cu siguranță investiția în câteva accesorii pentru suzete care pot ușura considerabil rutina de creștere a copiilor.
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!