🚚 Ai transport GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI ✅

Creme si lotiuni de corp copii

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

INGREDIENTE CHEIE DE ÎNGRIJIREA PIELEI


    Ingrediente atent selectate din natură, alese în mod intenționat pentru proprietățile  lor hrănitoare  pentru a menține pielea micuților sănătoasă și protejată pe măsură  ce continuă să crească.  

Tocoferol
O vitamină naturală, tocoferolul nu este doar o parte importantă a rutinei zilnice de hidratare, ci și un ingredient cheie pentru sănătatea pielii pe termen lung.
Glicerină
Imitând factorul natural de umiditate (NMF) al pielii, glicerina construiește pielea elastică și suplă la cei mici în creștere.
Apă
O parte esențială a barierei de protecție a pielii, apa crește hidratarea naturală care menține pielea moale și sănătoasă pe termen lung.
Unt de shea
 
Untul de Shea este un emolient bogat în antioxidanți, derivat din plante, care oferă o barieră de umiditate care durează ore întregi după aplicare.
Aloe vera
 
Bogat în vitamine, aminoacizi și proprietăți vindecătoare, Aloe Vera este o sursă naturală de hidratare pentru calmarea pielii uscate a bebelușului.
Ulei de cocos
 
Ca un hidratant derivat natural, uleiul de cocos oferă pielii bebelușului antioxidanți importanți și o strălucire naturală.
Ulei de migdale
 
Cu proprietăți de netezire, catifelare și hidratare, uleiul de migdale adaugă acizi grași hrănitoare și vitamina B formulărilor noastre.
Ulei vegetal
 
Pe lângă faptul că este o sursă excelentă de umiditate naturală, acest ulei ajută la prevenirea pierderii de hidratare pe termen lung.
Ulei de floarea soarelui
 
Întărind bariera naturală a pielii, acest ulei este o sursă excelentă de vitamina E, oferind în același timp hidratare.
  Floare de rapiță
 
Plin de antioxidanți și acizi grași esențiali, ne place modul în care acest ulei natural hrănește și reînnoiește pielea.
Acid citric
 
Derivat natural din fructe și fructe de pădure, acidul citric adaugă antioxidanți protectori formulei noastre.
Ulei de caise
 
Acest ulei pe bază de plante protejează pielea de daunele luminii UV, în timp ce reaprovizionează pielea cu acizi grași și antioxidanți.

În 2020, echipa mushie și-a planificat intrarea în lumea îngrijirii pielii cu o dorință continuă de a aduce calm în calitatea de părinte. Cu alte produse de pe piață pline de liste lungi de ingrediente și aditivi necunoscuti, știam că putem face mai bine. Îngrijirea pielii Mushie este formulată pentru a hrăni și proteja pielea micuțului tău folosind doar ingredientele necesare pentru a-și îndeplini treaba.

Îngrijirea pielii Mushie îndeplinește cele mai înalte standarde europene cu ingrediente naturale și organice. Frumos ambalate și fabricate în Danemarca, produsele noastre sunt concepute ca un element esențial de zi cu zi pentru a vă ajuta familia să trăiască bine.

Suntem mândri să fim:
Sigur pentru pielea sensibilă | Derivat natural | Fără parabeni și ftalați | Fabricat in Danemarca


COSMOS ORGANIC
 
Produsele noastre fără parfum sunt certificate Cosmos Organic, garantând că toate produsele sunt naturale, păstrând în același timp frumusețea planetei noastre.

ECOLABEL NORDIC SWAN
 
Swan Ecolabeling se concentrează pe climă, economie circulară, substanțe chimice și biodiversitate în combinație cu un accent pe sănătate și calitate.

  ALERGIE LA ASTM NORDIC
 
Mushie este certificat AAN, contribuind la încetinirea răspândirii în creștere a astmului, alergiilor și bolilor de hipersensibilitate pentru a-i ajuta pe cei diagnosticați să trăiască o viață mai bună.

CERTIFICAT ALERGIE
 
Mushie este certificat AAN, contribuind la încetinirea răspândirii în creștere a astmului, alergiilor și bolilor de hipersensibilitate pentru a-i ajuta pe cei diagnosticați să trăiască o viață mai bună.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!